Mara Majstorović

Život nakon korone

ODRŽANA RADIONICA POZITIVNOG RAZMIŠLJANJA ŽIVOT NAKON KORONE

U četvrtak 8. srpnja 2021. godine u sklopu programskog ciklusa „Ljeto u Gradskoj knjižnici Vukovar“ imali smo priliku ugostiti NLP stručnjakinju Maru Majstorović. Rodom Vukovarka cijeli svoj život je posvetila cjeloživotnom obrazovanju i podučavanju, nesebično dajući sebe. Koordinatorica je i organizatorica mnogih predavanja na temu osobnog rasta i razvoja.

Rad s ljudima joj je najveća strast, osobito kada u njima probudi motivaciju, potakne ih na kreativnost i hrabre promjene, poduhvate i transformaciju.Na današnjem druženju zaronili smo dublje u analizu vremena koje nam je donijelo promjenu, a nizom tehnika učili smo kako se susresti sa samim sobom i svojim dvojbama. Odradili smo vođenu vizualizaciju kako bismo hrabro zakoračili izvan vlastitih okvira nesigurnosti i vratili se hrabriji i sigurniji u vrijeme i prostor u kojem živimo sada i ovdje.

Vjerujemo kako su svi današnji sudionici dobili uvide kako ići dalje i kako dobiti odgovore na neka svoja pitanja na koja nisu znali odgovoriti. Veselimo se novom susretu s Marom Majstorović koji je na rasporedu u kolovozu!

Strah naš svagdašnji
Kako ublažiti negativnu percepciju stvarnosti kod djece i odraslih?
Buđenje duhovnosti!
Meditacija duhovna higijena i preduvjet zdravog života
Roditeljstvo u novoj normalnosti!
Život u skladu s vrijednostima i uvjerenjima
Komunikacija sa samim sobom i s drugima
Sva lica stresa!