Mara Majstorović

"Čovjek ne može uvijek utjecati na svoje okolnosti, ali može na svoje reakcije i time promijeniti tijek događanja."

Mara Majstorović rođena je 1969.g. u Vukovaru i gotovo cijeli svoj životni vijek posvetila se cjeloživotnom obrazovanju i podučavanju, umrežavajući se s izvrsnim ljudima, organizirajući predavanja u sklopu projekata koje je sama proaktivno pokrenula i na koncu postala edukator osmislivši vlastite programe za osobni rast i razvoj.

Rad s ljudima joj je najveća strast, naročito kada u njima probudi motivaciju, potakne ih na kreativnost i hrabre promjene, poduhvate i transformaciju.

Preko 17 godina djeluje i radi u Slavoniji u najstarijem gradu u Europi u Vinkovcima kao i u svom rodnom Vukovaru kojem je donijela mnoštvo korisnih i humanitarnih manifestacije i u njega dovela Nobelovca i mnogobrojne svjetski ugledne znanstvenike i stručnjake.

Kao strategiju prilagođavanja kriznim vremenima izabrala je daljnje školovanje i promijenila profesiju iz marketing menadžera u NLP master praktičara i trenera.

mara
75204421_1543948845743329_2563823806145626112_n
mm
252617642_10221069551265484_7264349999743719163_n (1)
Koristite darovitost koju posjedujete. "Šume bi bile tihe kad bi pjevale samo ptice koje pjevaju najbolje."

Nakon što je magistrirala u ekonomiji, zakoračila je u svijet neurolingvističkog programiranja, coachinga, modeliranja i motivacije ne bi li bolje razumjela ljude i procese.

Kao certificirani internacionalni NLP master trener, ovlašteni NLP coach i POY praktičarka, sa stečenim uvjerenjima međunarodnih udruga American Board of NLP (ABNLP) i International Coach Federation (ICF CCE), prati i prakticira rad neuroznanstvenika Dr. Joe Dispenza i dalje radi na sebi te djeluje javno pišući blogove i članke na teme osobnog razvoja.

Članica je Hrvatske udruge za coaching (HUC), mreže trenera i savjetnika za organizacijski razvoj i pomaže individualno i organizacijski u razvoju svjesnosti i vodstva te vođenju pojedinaca i organizacija kroz procese preobrazbe i Hrvatske Asocijacije za neurolingvističko programiranje neprofitne organizacije za obrazovni rad na području NLP terapije, psihoterapije, savjetovanja i coachinga.

Ovlaštena je praktičarka druge razine (L2) za rad s alatima Points of You®hipnoterapeutkinja po Eriksonovoj metodi, energetski terapeut Pellowah metode te aktivno radi individualno, grupno uživo ili na mrežnim platformama.

Njezini programi osmišljeni su za pojedince koji teže izvrsnosti, samosvijesti i dobrim međuljudskim odnosima, te koji su željni znanja kako bi bili bolja verzija sebe, ali i za timove i organizacije usmjerene na postizanje suradnje, razvoja osobne moći, društvene odgovornosti i postizanja poslovnih rezultata.

Godine 2019. objavila je i autobiografsko prozno djelo „Svjetlosna godina“, a kao autorica „Pozitivnog planera za vidljiv rezultat“ uspješno je prodala već četvrtu njegovu nakladu.

Uporna i znatiželjna, nadasve kreativno hrabra, ne boji se odlaska u nepoznato, obožava raditi s ljudima, upoznavati nove kulture na putovanjima, brinuti se o životinjama i boraviti na moru i u prirodi.

Njezina misao vodilja koja ju čini ovime što danas jeste, je: Čovjek ne može uvijek utjecati na svoje okolnosti, ali može na svoje reakcije i time promijeniti tijek događanja.

Promotorica je pozitivnog gledanja na stvari i vrednovanja primjera dobre prakse, te uspješno uređuje i vodi već godinama portal pozitivnih ljudi i vijesti www.samopozitivno.com.

Mediji koji su popratili moj rad