Mara Majstorović

Individualni i organizacijski coaching

Coach je osoba koja vjeruje u vaše sposobnosti više nego vi sami. Vaš coach zna da ste jedinstveni, da posjedujete potencijale, talente, vještine, sposobnosti, znanja i sve što vam treba da biste živjeli najbolju verziju sebe te imali kvalitetan i zdrav život – i učinit će sve da ispunite svoj potencijal dokle god ste posvećeni procesu.

Individualno savjetovanje i coaching i na Skypeu: mara.majstorovic

NLP COACHING

Na coachingu i poslovnom savjetovanju zajedno ćemo istražiti vašu problematiku i potrebe, potaknuti vas na otkrivanje kreativnih rješenja i naučiti vas kako postići bolju osobnu motiviranost, učinkovitost, veću angažiranost vašeg tima, a time i veći uspjeh u poslovanju.

Hrvatska udruga za coaching (HUC) ukratko opisuje pojam poticajnog vođenja ili coaching:

Profesionalni coaching privremeni je profesionalni odnos u kojemu se ljudima pomaže u postizanju izvanrednih rezultata u njihovim životima, karijerama, poduzećima ili organizacijama. U procesu coachinga klijenti produbljuju vlastito učenje, poboljšavaju vlastite rezultate te unapređuju kvalitetu svojeg života. Tijekom sastanka klijent odabire temu razgovora, a coach sluša, daje svoje primjedbe i postavlja pitanja. Takva interakcija dovodi do jasnoće i potiče klijenta na djelovanje. Coaching ubrzava klijentov napredak omogućivanjem veće usredotočenosti te osvještavanjem mogućih odabira. Coaching se usmjerava na to gdje se klijent nalazi u sadašnjem trenutku te na ono što je spreman učiniti kako bi stigao tamo gdje želi biti u budućnosti. Članovi HUC-a suglasni su da rezultati nastaju zbog namjera, odabira i djelovanja klijenta, uz podršku koju daje coach te uz primjenu procesa coachinga. (izvor: „Etički kodeks Hrvatske udruge za coaching“)

NEKA OD PODRUČJA COACHINGA koja s vama obrađujemo:

 • komunikacijske vještine
 • prezentacijske vještine
 • asertivnost
 • upravljanje promjenama
 • upravljanje emocijama
 • povećanje samopouzdanja
 • motivacija i (samo)motivacija
 • poticanje kreativnosti
 • postavljanje i ostvarivanje ciljeva
 • uspješnije vođenje.

ZAŠTO ANGAŽIRATI COACHA?

 1. Da biste brže i bolje utvrdili ciljeve – coach će vam pomoći ne samo da utvrdite ciljeve nego će vas pratiti i davati vam podršku do konačnog ostvarenja.
 2. Da biste donijeli bolje odluke – imate li dvojbi, zajedno testiramo svaku odluku.
 3. Da biste postali financijski uspješniji – otkrijte što stoji između vas i novca.
 4. Da biste bolje komunicirali sa svojim suradnicima, poslovnim partnerima i klijentima.
 5. Da biste profesionalno napredovali – i napredak je promjena, dočekajte je spremni.
 6. Ako prolazite kroz velike promjene u osobnome ili profesionalnom životu, da biste smanjili stres – naučite upravljati svojim emocijama.

ODAKLE POČETI?

Nazovite i rezervirajte svoj termin za uvodni sat coachinga. Razgovor i odnos između klijenta i coacha zasniva se na diskreciji i povjerenju. Klijentovo povjerenje u diskreciju i etiku coacha osigurava otvorenost i iskrenost koje su nužne za proces coachinga. Pridržavamo se „Etičkog kodeksa HUC-a“ – Hrvatske udruge za coaching.

Tijekom razgovora coach i klijent istražuju problemske situacije i je li coaching najbolje rješenje za postizanje ciljeva (ili je dovoljno usavršavanje, izobrazba i sl.).

Na uvodnom satu coach detaljno upućuje klijenta u svoje odgovornosti, ukupan broj susreta i trajanje svakoga pojedinog susreta te daje informacije o tome koje elemente sadržava ugovor o coachingu. Klijent daje opis posla koji obavlja, navodi što očekuje od coachinga, koje ciljeve želi time ostvariti te sve ostale podatke važne za proces coachinga. Uvodni je sat BESPLATAN i služi za upoznavanje.

OSOBNI (INDIVIDUALNI) COACHING

Želite li ostvariti svoje ciljeve i iskoristiti svoje potencijale, želite li pokrenuti svoje unutrašnje vrijednosti? Onda je individualni coaching upravo ono što vam treba, i to u ugodnom okružju uz vodstvo NLP coacha.

Na coachingu posvetit ćete vrijeme sebi i uz stručno vođenje otkriti svoja uvjerenja i vrijednosti, bolje se upoznati, promijeniti neželjena ponašanja i osvijestiti zašto vam se neki obrasci ponašanja stalno ponavljaju.

NLP je svjetski priznata i jedinstvena metoda rada na osobnom razvoju uz primjenu elemenata različitih komunikacijskih i terapeutskih metoda kao što su biheviorizam, geštaltizam, hipnoza, terapija razgovorom i slušanjem. Tijekom individualnog savjetovanja i coachinga naučit ćete razne tehnike i dobiti alate koje možete odmah primijeniti u životu i poslu.

Čekamo vas u našoj stolici za uspješne, prvi zakazani termin savjetovanja od 45 minuta je BESPLATAN!

Uz puno povjerenje pristupit ćemo vam individualno u cilju zajedničkog uspjeha!

Coach i predavačica

Mara Majstorović, univ. spec. oec. – ovlašteni je NLP coach, motivacijska trenerica i praktičarka POY metodologije za podršku procesima osobnoga i organizacijskog razvoja.

Skype: 
Mara Majstorović

Strah naš svagdašnji
Kako ublažiti negativnu percepciju stvarnosti kod djece i odraslih?
Buđenje duhovnosti!
Meditacija duhovna higijena i preduvjet zdravog života
Roditeljstvo u novoj normalnosti!
Život u skladu s vrijednostima i uvjerenjima
Komunikacija sa samim sobom i s drugima
Sva lica stresa!